NITA-WOOL®

El gran impacte mediambiental que té l’edificació en la nostra societat troba en els materials naturals i renovables com NITA-WOOL®; una oportunitat per a millorar el medi ambient. Això es deu al fet que l’ús de la llana d’ovella com a aïllant redueix significativament els efectes negatius del consum de recursos, la despesa energètica i les emissions causants de l’efecte d’hivernacle.

AVANTATGES

BAIXES EMISSIONS

Gràcies a que l'energia emprada per a fabricar els productes NITA-WOOL® és mínima i al fet que la llana és de proximitat, les emissions que provoquen l'efecte d'hivernacle són molt baixes. En estar compost de fibres naturals posseeix també propietats d'absorció de formaldehidos.

D'ORIGEN RECUPERAT, RENOVABLE I RECICLABLE

Els materials utilitzats per a la confecció de l'aïllant NITA-WOOL® són d'origen renovable (xolla de les ovelles) i recuperat (matalassos de llana). Les seves característiques particulars també ho fan reciclable.

CÀLID A l'hivern I FRESC A l'estiu

Quan la temperatura de l'ambient puja i escalfa les fibres aquestes alliberen la humitat que contenen que les refreda i, conseqüentment, es refresca l'ambient. Quan la temperatura exterior baixa i refreda les fibres aquestes absorbeixen la humitat de l'entorn que les escalfa i, conseqüentment, s'escalfa l'ambient.

TRANSPIRABLE

A l'ésser un material higroscòpic absorbeix i allibera la humitat fins a un 30% del seu pes sense risc a la creació de fongs, ajudant a crear ambients secs i confortables i evitant danys a materials de parets i teulades.

MOLT FÀCIL INSTAL·LACIÓ

L'aïllant NITA-WOOL® és de molt fàcil instal·lació, gràcies a que és molt flexible. Una altra de les seves propietats és que no produeix irritabilitat en la pell.

DURABLE

Correctament instal·lat l'aïllant manté la seva densitat i cohesió durant dècades de la mateixa forma que altres productes de llana d'ús domèstic. (moquetes, matalassos, mantes, abrics, etc.)

CONFORTABLE

Capacitat aïllant del so superior a altres aïllants, gràcies a la seva estructura tridimensional de fibres absorbents, que actuen limitant la transmissió del soroll en l'aire.

ELS NOSTRES PRODUCTES NITA-WOOL®

Si t’interessa algun producte sense estoc a la botiga online, no dubtis a contactar amb nosaltres en info@rmtinsulation.com