Política de Privacitat (RGPD)

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

RMT ISOLATION, S.L.  B66891722, amb domicili en C/ Narcís Monturiol, 20. Pol. Ind. Ca Magre, 08187, Santa Eulàlia de Ronçana Telefono 938448978 i mail tecnic@rmtsa.es/sergi@rmtinsulation.com

FINALITAT

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb els exclusius fins de   complir amb la nostra relació comercial, i realitzar la facturació d’aquesta.

LEGITIMACIÓ

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de la relació comercial entre el titular de la dada i el responsable del tractament i aquesta informació personal es conservarà mentre es mantingui la relació comercial/contractual o durant el temps estrictament necessari per a complir amb les obligacions legals.

PERÍODE DE CONSERVACIÓ

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals

DESTINATARIS

Mentre duri el tractament de les dades de l’interessat, RMT ISOLATION, S.L.  no cedirà les dades a tercers, tret que mediï obligació legal.

En els supòsits que, per a la realització de tractaments de tipus administratiu, fiscal, comptable i/o comercial, es compti amb els serveis de tercers, es formalitzarà degudament el preceptiu contracte d’encarregat de tractament, amb la finalitat de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades de l’interessat enfront de tercers.

DRETS

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a la finalitat que van ser lliurats així com retirar el consentiment atorgat. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimits però el tractament dels mateixos estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament d’aquests.