NITA-COTTON®

El gran impacte mediambiental que té la edificació en la nostra societat troba en els materials naturals, renovables i reciclables com NITA-COTTON®; una oportunitat per a millorar el medi ambient. Això es deu al fet que l’ús dels retalls procedents de la confecció d’articles tèxtils redueix significativament els efectes negatius de la fabricació de nous materials, el consum de recursos, la despesa energètica i les emissions causants de l’efecte d’hivernacle.

AVANTATGES

BAIXES EMISSIONS

Gràcies a que l'energia emprada per a fabricar l'aïllant NITA-COTTON® és mínima, les emissions que provoquen l'efecte d'hivernacle són molt baixes.

D'ORIGEN RECUPERAT, RENOVABLE I RECICLABLE

Els materials utilitzats per a la confecció de l'aïllant NITA-COTTON® no sols són d'origen recuperat i renovable, sinó que a més les seves característiques particulars també ho fan reciclable.

CÀLID A L'HIVERN I FRESC A L'ESTIU

L'aïllant NITA-COTTON® és un dels materials aïllants més eficients, ja que posseeix un excel·lent desfasament tèrmic.

RESISTENT AL FOC I ALS ATACS BIOLÒGICS

NITA-COTTON® a granel és resistent al foc i autoextinguible. (UNE-EN 13501-1+A1: Classe B-s2, d0). El producte també ha superat satisfactòriament els assajos de resistència al creixement de fongs (Annex C del WG CUAP clúster doc. N46 classe 0). En format mantell està pendent de certificació.

TRANSPIRABLE

A l'ésser un material higroscòpic absorbeix i allibera la humitat fins a un 20% del seu pes sense risc a la creació de fongs, ajudant a crear ambients secs i confortables i evitant danys a materials de parets i teulades.

FÀCIL INSTAL·LACIÓ

L'aïllant NITA-COTTON® és de molt fàcil instal·lació, en el seu format a granel es pot insuflar i en format placa és altament flexible i compressible. Una altra de les seves propietats és que no produeix irritabilitat en la pell com la llana de roca o la fibra de vidre.

DURABLE

Correctament instal·lat l'aïllant manté la seva densitat i cohesió durant dècades de la mateixa forma que altres productes de cotó d'ús domèstic. (Roba, mantes, abrics, etc.)

CONFORTABLE

Capacitat aïllant del so superior a altres aïllants, gràcies a la seva estructura tridimensional de fibres absorbents, que actuen limitant la transmissió del soroll en l'aire.

ELS NOSTRES PRODUCTES NITA-COTTON®

Si t’interessa algun producte sense estoc a la botiga online, no dubtis a contactar amb nosaltres eninfo@rmtinsulation.com